Onda: El PSOE sollicita a Ballester un potent Pla d'Emergncia Social amb la bestreta de tresoreria de Diputaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194767_120540/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-03-2020
El PSOE sollicita a Ballester un potent Pla d'Emergncia Social amb la bestreta de tresoreria de Diputaci

La Diputaci de Castell ha aprovat noves mesures extraordinries per fer front a la situaci de crisi sanitria ocasionada pel Covid-19 i ajudar econmicament als municipis de la provncia en el seu esfor per atendre les necessitats dels ciutadans.

El portaveu de grup municipal socialista, ha instat a l'alcaldessa a sollicitar aquesta bestreta amb l'objectiu de crear un Pla d'Emergncia Social "una actuaci que suposar, sens dubte, una bona ajuda per disposar de ms recursos amb qu atendre els ciutadans i palliar, en la mesura del possible, els efectes provocats pel coronavirus ", assenyala Huguet.

Per als socialistes s fonamental que es cree de manera urgent un Pla d'Emergncia Social per donar resposta immediata a les necessitats dels onders "cada dia que passa augmenten el nombre de ERTES i la prdua econmica per a Pimes, autnoms i comerciants. I tamb per a famlies, que veuen com la seua situaci a nivell domstic es complica "apunta Huguet. El portaveu municipal del PSPV-PSOE a Onda, Ximo Huguet, insta l'equip de govern a tenir en compte als collectius ms vulnerable "a qu sembla haver oblidat lequip de govern popular.

Aquesta operaci, a ms, far que l'Ajuntament puga tenir ms recursos municipals a la seua disposici per fer front a eventuals necessitats que puguen sorgir arran de la crisi sanitria pel coronavirus, ha recalcat el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana