Onda: Onda convoca les subvencions per a la realitzaci de programes d'oci i temps lliure dirigits als joves


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194885_120636/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 31-03-2020
Onda convoca les subvencions per a la realitzaci de programes d'oci i temps lliure dirigits als joves

L'Ajuntament d'Onda ha convocat, una edici ms, la lnia de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense nim de lucre que incentiva la realitzaci de programes d'oci i temps lliure per als joves *ondenses.

Aix, el govern municipal finanar amb un total de 19.100 euros aquelles iniciatives que fomenten tallers, cursos, activitats culturals o altres accions pensades per a la joventut. La quantia mxima de l'ajuda a concedir ser del 75% del cost total del programa pel qual se sollicita la subvenci. Les sollicituds es podran presentar de manera telemtica, en un termini de 20 dies, a travs de la seu electrnica de l'Ajuntament d'Onda (www.onda.es), on tamb es podran descarregar les bases aix com la documentaci necessria.

El regidor de Joventut, Innovaci i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que encara que estiguem passant per moments durs, s moment de mirar cap avant i incentivar la creativitat de les nostres associacions per a ajudar-los a programar l'oferta que mereixen els joves *ondenses.

La convocatria tindr especialment consideraci aquelles accions que promoguen la interrelaci de joves amb altres localitats, perspectiva de gnere, inclusi de persones amb diversitat funcional o l's del valenci.

D'altra banda, les entitats beneficiries hauran d'estar legalment constitudes i estar inscrites en el registre d'associacions de l'Ajuntament amb una antiguitat mnima de dos anys.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana