Onda: L'Ajuntament d'Onda, Protecci Civil i Creu Roja porten a casa la medicaci dels vens amb malalties crniques


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194964_120748/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-04-2020
L'Ajuntament d'Onda, Protecci Civil i Creu Roja porten a casa la medicaci dels vens amb malalties crniques

L'Ajuntament d'Onda, al costat de 15 voluntaris de Protecci Civil i Creu Roja, est garantint la continutat de medicaci especfica als vens amb malalties crniques, vulnerabilitat fsica i persones que presenten una patologia de risc allats en el seu domicili durant la crisi sanitria ocasionada pel *COVID-19.

D'aquesta manera, el consistori ha activat un protocol d'actuaci mitjanant el qual Protecci Civil i Creu Roja recullen diriament, mentre dure el confinament, els tractaments en el Servei de Farmcia de l'Hospital Universitari La Plana per a, a continuaci, portar-lo a les cases dels malalts *ondenses seguint totes les pautes preventives i mesures sanitries.

Volem posar-los les coses fcils als nostres vens, ajudant-los en aquests durs moments i convertint-nos a les mans i les cames dels qui no poden eixir del seu domicili per necessiten diriament la seua medicaci ha destacat scar Valero, regidor de Benestar Social, Famlia i Majors.

Aix mateix Valero ha detallat que diriament una desena de *ondenses es beneficien d'aquest servei de transport de medicaci que, de no haver-lo posat en marxa, s'hagueren quedat sense una cosa vital com les seues medicines.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana