Onda: Ballester sollicita a Generalitat i Diputaci tests massius per a previndre i protegir la salut dels ondencs


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194965_120749/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 07-04-2020
Ballester sollicita a Generalitat i Diputaci tests massius per a previndre i protegir la salut dels ondencs

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha rems aquest mat sengles cartes al president de la Generalitat, Ximo Puig, i al president de la Diputaci, Jos Mart, per a sollicitar-los tests massius amb els quals fer la prova del COVID-19 a tots els *ondenses, tal com recomana l'Organitzaci Mundial de la Salut i els experts. Aquesta mesura preventiva t com a objectiu detectar a aquelles persones asimptomtiques per que s que poden transmetre el virus a uns altres.

Els pasos que estan superant la crisi ens han ensenyat que la mesura ms eficient sn els tests massius a les persones que han superat la malaltia, als professionals sanitaris, a treballadors essencials que mantenen la seua activitat laboral i, finalment, a tota la poblaci. Noms amb aquest control exhaustiu dels portadors del virus podrem acabar com ms prompte millor amb aquesta crisi sanitria i econmica, ha manifestat en la seua missiva l'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester.

Aix mateix, la primera edil tamb ha demandat al govern autonmic i provincial ms mscares per a poder proveir a tots els *ondenses com a mesura preventiva, ja que malgrat la recomanaci del Govern d'Espanya de portar-les la majoria de ciutadans no poden comprar-les en estar esgotades.

Finalment, *Carmina Ballester trasllada a Puig i Mart, en cas que fora necessari, la predisposici de l'Ajuntament d'Onda a pagar el cost d'aquests materials, perqu ara mateix no hi ha ms prioritat que la salut dels ondencs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana