Onda: Onda avana 141.000 euros a entitats socials perqu puguen continuar prestant servei durant la crisi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195017_120804/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-04-2020
Onda avana 141.000 euros a entitats socials perqu puguen continuar prestant servei durant la crisi

L'Ajuntament d'Onda avanar aquesta setmana un total de 141.400 euros a quatre entitats socials ondencs com sn l'Associaci Quisqueya ONGD per al funcionament del centre de dia per a xiquets; la parrquia de Sant Bartolom que gestiona el menjador social; Critas *Interparroquial; i l'associaci Riu *Sec per al tractament d'addiccions. Es tracta de la bestreta del 70% de l'import dels convenis anuals que subscriu el govern municipal.

Aquestes associacions realitzen una labor humana fonamental ajudant a molts vens sense recursos o que precisen d'una atenci especial. I l'Ajuntament vol estar al seu costat i ms en aquests moments tan durs per a tots, per la qual cosa hem accelerat el pagament dels convenis perqu puguen continuar prestant els seus serveis amb totes les garanties durant el confinament, ha explicat el regidor de Benestar Social, scar Valero.

Altres convenis
Aix mateix, en Junta de Govern tamb s'han aprovat altres convenis com el subscrit amb l'Ateneu Cultural per a la realitzaci d'activitats; amb la Penya Taurina Chicuelina; amb el congrs*Qualicer 2020 per a la millora de la competitivitat del sector cermic; amb el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) per a la posada en marxa del concurs Emprenent a emprendre; amb Fepac-Asaja per a l'obertura de l'oficina agrria; i, finalment, amb la parrquia de l'Asuncin per a posar en valor els bns histrics i culturals d'Onda.

Servei d'atenci domiciliria
D'altra banda, cal recordar que l'Ajuntament ha ampliat el servei municipal d'atenci domiciliria que ve prestant perqu els professionals que assisteixen a les persones majors tamb cobrisquen altres necessitats bsiques com a compres d'aliments, medicaments o qualsevol altre producte de primera necessitat. Aix mateix, s'eliminen els requisits econmics per a ser beneficiari d'aquest servei amb la finalitat que totes les persones susceptibles el puguen sollicitar a travs de Serveis Socials de l'Ajuntament.

El consistori ja ha habilitat dues lnies telefniques per a recollir les demandes dels ciutadans, en horari de 9 a 13 hores, com sn el 666 044 078 i el 666 042 720.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana