Onda: Onda refora el servei de l'Oficina de l'Habitatge i assessora sobre moratria d'hipoteques i ajudes al lloguer


 
La Plana al Dia | Onda | General | 10-04-2020
 

L'Ajuntament d'Onda ha reforat el servei que presta l'Oficina de l'Habitatge municipal i tamb assessorar sobre l'els trmits per a sollicitar la moratria d'hipoteques o les ajudes de lloguer que han sigut aprovades pel Govern d'Espanya davant l'impacte de l'emergncia sanitria del *coronavirus.

D'aquesta manera, els ciutadans que necessiten informaci o vulguen resoldre els seus dubtes sobre les mesures poden cridar de 9 a 14 hores al telfon habilitat 964 602 858 i seran atesos per professionals que recolliran les seues consultes i els retornaran la crida amb tota la informaci.

El regidor de Benestar Social, scar Valero, ha comentat sobre aquest tema que s moment de sumar i collaborar amb les altres administracions per a ser tils als nostres vens. L'habitatge s un dret fonamental i per aix farem tot el que siga a la nostra m per a ajudar als nostres vens.

Cal ressaltar que la moratria d'hipoteques es prolongar el temps de l'estat d'alarma i que cobrir a les persones que han perdut la seua ocupaci, han cessat la seua activitat o han registrat una reducci notable dels seus ingressos.

Respecte al lloguer, el Decret del Govern contempla la suspensi dels desnonaments sense alternativa habitacional durant 6 mesos, ajudes extraordinries i microcrdits sense interessos a 6 anys per a pagar el lloguer.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana