Onda: Els regidors del PP d'Onda financen els tests del Covid-19 a tots els treballadors de la residncia de majors


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195047_120831/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195047_120831/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 16-04-2020
Els regidors del PP d'Onda financen els tests del Covid-19 a tots els treballadors de la residncia de majors

Els onze representants del Partit Popular a l'Ajuntament d'Onda han acordat finanar de la seua butxaca els test del Covid-19 per a tots els treballadors de la residncia de majors Monsenyor Fernando Ferris. Aix, els 42 empleats que diriament tenen contacte amb els residents podran conixer, mitjanant un test que ja se'ls est realitzant en una clnica d'Onda, el seu possible contagi del coronavirus.
Aquesta mesura de control sanitari s fonamental per a previndre nous contagis, conixer que persones ja no poden contagiar-ho i allar a aquelles persones que puguen ser portadors del virus, per no presenten smptomes. I ms quan aquests treballadors estan en contacte diari amb prop de setanta vens majors que sn grup de risc.
Sobre aquest tema, el president del Partit Popular d'Onda, Salvador Aguilella, ha agrat al personal de la residncia d'Onda la seua gran professionalitat i la cura excepcional que estan tenint amb totes les persones majors per a intentar evitar que es contagien. Per s'ha mostrat molt crtic amb la mala gesti de la Generalitat Valenciana, ja que s 100% de la seua competncia realitzar els test als treballadors i sanitaris d'aquesta residncia amb places pbliques i vetlar per la salut dels nostres majors i no ho han fet.
Des del PP d'Onda hem decidit pagar els test que es mereixen i que necessiten els treballadors per a preservar la salut de totes les persones majors.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana