Onda: L'Ajuntament d'Onda i el Ministeri de Defensa acorden ajornar la jura de bandera civil com a mesura preventiva


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195118_120893/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 19-04-2020
L'Ajuntament d'Onda i el Ministeri de Defensa acorden ajornar la jura de bandera civil com a mesura preventiva

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i el comandant militar de Valncia i Castell, el general Miguel ngel Guil, han mantingut una reuni telemtica en la qual han acordat ajornar la jura de bandera civil, que estava prevista per al 16 de maig, per al primer semestre de 2021. Aquesta decisi consensuada s'ha pres com a mesura preventiva davant el *coronavirus i amb l'objectiu de desenvolupar l'acte multitudinari amb totes les garanties de seguretat per a tots els jurats, convidats i pblic.

D'aquesta forma, Onda mant el seu comproms per a celebrar aquest acte en el qual centenars de vens i visitants puguen reafirmar el seu comproms amb Espanya i mostrar el seu suport a les forces armades, i ms ara que l'exrcit est realitzant diriament tasques preventives i de desinfecci en el municipi d'Onda, per la qual cosa prompte tindrem l'ocasi d'agrair la seua enorme labor, segons l'alcaldessa.

Durant els prxims dies des del Ministeri de Defensa es remetr un correu electrnic a tots els inscrits fins al moment per a informar-los de l'ajornament, mancant tancar la data concreta. Tots ells quedaran automticament apuntats, en cas que no indiquen el contrari, per al nou esdeveniment.

Requisits per a jurar bandera

Cal recordar que el personal civil que jure bandera es compromet a guardar la Constituci com a norma fonamental de l'Estat, amb lleialtat al Rei, aix com a contribuir al b com i donar suport a la seguretat i la defensa d'Espanya.

Els requisits necessaris per a poder jurar bandera passen per tindre la nacionalitat espanyola, haver complit els 18 anys i no haver sigut declarat incapa per sentncia jurdica ferma.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana