Onda: Onda convoca les subvencions per a les entitats esportives i avana el 70% dels convenis als clubs


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195220_120985/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 28-04-2020
Onda convoca les subvencions per a les entitats esportives i avana el 70% dels convenis als clubs

L'Ajuntament d'Onda ha convocat, una edici ms, la lnia de subvencions dirigida a entitats esportives locals sense nim de lucre que incentiva la realitzaci d'activitats durant aquest any. Aix mateix, l'equip de govern tamb s'ha comproms amb els clubs que tenen subscrit conveni de collaboraci a anticipar-los el 70% de l'import anual perqu puguen fer front a les seues despeses durant la crisi, molts dels quals ja l'han cobrat.

Aix ho ha anunciat l'alcaldessa, *Carmina Ballester, al costat de l'edil d'Esports, Jos Vicente *Iserte, en una reuni telemtica que ha mantingut aquest mat amb representants de clubs locals a fi d'atendre les seues demandes i coordinar la volta a l'activitat esportiva desprs de l'estat d'alarma i seguint sempre les indicacions de les autoritats sanitries.

El teixit esportiu d'Onda s vital en el nostre present i futur per a millorar la qualitat de vida dels nostres vens i, per aix, no volem deixar-nos a cap club sense ajuda per a dur a terme les seues activitats, ha apuntat la primera edil.

D'altra banda, l'alcaldessa tamb els ha informat sobre els treballs de manteniment que l'Ajuntament est realitzant en les installacions esportives municipals per a tindre-les a punt quan puguen tornar a obrir les seues portes.

Bases de la subvenci
El govern municipal finanar amb un total de 26.400 euros aquelles iniciatives fsic - esportives organitzades pels clubs *ondenses, exclusivament per a aquells que no tinguen subscrit un conveni anual de collaboraci amb l'Ajuntament. La quantia mxima de l'ajuda a concedir ser del 75% del cost total del programa pel qual se sollicita la subvenci.

Les sollicituds es podran presentar, una vegada finalitze l'estat d'alarma, de manera telemtica a travs de la seu electrnica de l'Ajuntament d'Onda (www.onda.es), on tamb es podran descarregar les bases aix com la documentaci necessria.

D'altra banda, les entitats beneficiries hauran d'estar legalment constitudes i estar inscrites en el registre d'associacions de l'Ajuntament amb una antiguitat mnima de dos anys.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana