Onda: Huguet celebra que l'equip de Govern del PP a Onda abandone les accions partidistes i se sume al consens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195261_121021/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | Economa | 30-04-2020
Huguet celebra que l'equip de Govern del PP a Onda abandone les accions partidistes i se sume al consens

El PSPV-PSOE d'Onda celebra que l'equip de govern del Partit Popular abandone les accions partidistes i se sume als pactes de consens que institucions com la Diputaci de Castell ja han aconseguit, i que ajuntaments amb governs socialistes tamb han proposat, amb l'nica fi de ser "ms tils que mai a la ciutadania".

El portaveu del Grup Municipal Socialista (GMS) Ximo Huguet s'ha pronunciat d'esta manera desprs que l'equip de govern del PP haja convocat a una reuni a les forces socials, econmiques i poltiques de la ciutat per a treballar i consensuar un pacte amb el qual impulsar mesures per a palliar els efectes de la Covid19.

Huguet apunta que, com no podia ser d'una altra manera, la situaci d'excepcionalitat actual d'emergncia sanitria "requereix que tots i totes treballem de manera constructiva i responsable amb propostes per a la ciutadania".

En este sentit, Huguet recorda que el grup socialista ha presentat ms de 30 mesures a l'equip de govern per a elaborar un Pla de Xoc Econmic i Social amb mesures concretes com ampliar les subvencions a les associacions que fan estes tasques socials, reforar l'rea de Benestar Social duplicant les partides econmiques destinades a l'emergncia social, utilitzar els 211.000 euros del fons de Cooperaci Local de la Diputaci en la promoci del comer local, impulsar les beques a estudiants postgraduats, ampliar el servei de teleassistncia i Menjar a Casa, posar en marxa un potent pla de promoci turstica... "totes elles, mesures encaminades a palliar els primers efectes negatius que esta crisi sanitria est tenint en l'mbit econmic i social".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana