Onda: L'Ajuntament d'Onda inverteix 100.000 euros a millorar l'asfaltat de les seues rees industrials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195287_121046/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | Economa | 04-05-2020
L'Ajuntament d'Onda inverteix 100.000 euros a millorar   l'asfaltat de les seues rees industrials

L'Ajuntament d'Onda ha iniciat les inversions en les rees industrials d'Onda per a afavorir les condicions a les empreses installades a la ciutat. Durant aquests ltims dies s'han realitzat l'asfaltat en 20 zones de diferents zones industrials, com en els polgons *Sis *Quarts, El Palmerar i El Colomer. En total s'han reparat i asfaltat ms de 6.000 m de les diferents vies pbliques, destacant l'actuaci que s'ha realitzat en l'Avinguda Extremadura que s transitada per molts vehicles pesants que transporten matria primera i productes de les empreses *ondenses.

Aix ho ha detallat el regidor delegat d'Hisenda i Ocupaci, Salvador Aguilella, qui ha explicat que eren unes actuacions necessries, ja que durant els ltims anys no s'havia realitzat un manteniment adequat de les zones industrials. I ara era el millor moment per a realitzar-les coincidint amb el descens de l'activitat, pels talls puntuals de trnsit i la corresponent desviaci dels vehicles que han causat.

Destinaci industrial competitiva
L'objectiu de l'equip de govern popular s convertir a Onda en una destinaci industrial competitiva, estable i de qualitat per a sumar noves empreses i generar ms ocupaci. En un moment de gran desconfiana i inestabilitat, oferim Onda als empresaris com una rea preparada, que inspira confiana i situada en una posici estratgica per la seua proximitat amb les connexions porturies, aeroporturies i ferroviries.

Per aix, en els prxims mesos continuaran les millores de les rees industrials d'Onda amb la installaci de fibra ptica en diversos polgons, creaci d'una eina web per a inversors amb informaci dels polgons; serveis contra incendis; vigilncia a travs de circuit tancat de televisi connectat a la Policia Local i millora de zones verdes i la construcci d'un carril bici que unir part de la zona industrial, des del Baixador de Betx, fins a Onda.

10 milions de metres quadrats
Cal destacar que la superfcie total de les rees industrials a Onda s de 10.281.205 m, sent l'rea industrial Sud 13 i Miralcamp, els polgons ms extensos, seguits de les rees industrials de Corral Roig, *Sonella i Colomer. Del total de la superfcie en les rees industrials, es correspon amb superfcie industrial 7.498.008 m.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana