Onda: Onda ultima el gran pacte 'Tots per Onda' amb una inversi histrica de 6,3 milions d'euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195347_121096/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | Economa | 07-05-2020
Onda ultima el gran pacte 'Tots per Onda' amb una inversi histrica de 6,3 milions d'euros

L'Ajuntament d'Onda continua treballant en el document del pacte 'Tots per Onda' que aquest mateix mat ha presentat, en un primer esborrany, a les forces socials, econmics i poltiques de la ciutat i provncia. Aix, l'alcaldessa, Carmina Ballester, ha exposat la bateria d'accions, amb crrec al pressupost municipal de 6,3 milions d'euros, que promour el govern local desprs d'escoltar i integrar les propostes de les diferents entitats.

Aquest full de ruta s'aprovar en el prxim Ple municipal del dimecres que ve i s'activar de manera immediata per a millorar el benestar social dels ondencs, atendre les seues necessitats i fer front a la crisi de manera conjunta.

L'alcaldessa ha aconseguit sumar als segents entitats locals i provincials: ASCER, ASHOTUR, Cambra de Comer, CEEI, HosturiOnda, Critas, Onda Centre Comercial, Cooperativa-Caixa Rural, Creu Roja Espanyola, Associaci Quisqueya Onda aix com amb tots els grups poltics municipals de l'Ajuntament. Totes elles han agrat aquesta iniciativa conjunta del govern municipal i han aportat interessants idees que incorporar al document final, el qual es divideix en tres blocs: pacte social per a la cura dels *ondenses; pacte econmic per a sumar oportunitats; i pacte poltic per a una gesti til.

"Estem davant un moment excepcional que requereix de consens, dileg i aparcar les diferncies poltiques. Perqu tots compartim l'objectiu com d'eixir com ms prompte millor d'aquesta greu situaci i tots hem de remar en la mateixa direcci per a aconseguir-lo i que cap *ondense caiga pel cam. La nostra mxima prioritat s cuidar als nostres vens i ajudar les nostres empreses a tornar a ser rendibles. Per a aix, hem sumat a totes les forces socials, econmiques i poltiques, perqu ara s ms important centrar-nos en el que ens uneix que en el que ens separa", ha destacat Ballester.

Les persones, en el centre
La lnia mestra d'aquest pacte s posar en el centre a les persones ms vulnerables i amb majors necessitats de suport econmic i assistencial aix com al teixit industrial d'Onda, als comeros, activitats empresarials i autnoms que han vist suspesa la seua activitat o reduda la seua facturaci de manera drstica, com a conseqncia de les condicions establides en l'estat d'alarma.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana