Onda: Onda inicia la devoluci de la taxa de terrasses i permetr l'ampliaci gratuta desprs d'escoltar al sector


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195360_121109/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-05-2020
Onda inicia la devoluci de la taxa de terrasses i permetr l'ampliaci gratuta desprs d'escoltar al sector

L'Ajuntament d'Onda d'Onda, tal com es va comprometre amb els hostalers locals, ha activat la tramitaci de la devoluci de la part proporcional de la taxa per installaci de taules i cadires en bars i restaurants durant el perode que han estat tancats per l'estat d'alarma.

Aix, a travs del bot Terrasses que s'ha habilitat en la web municipal www.onda.es els interessats es poden descarregar el formulari per a sollicitar la devoluci. Aix mateix, en la mateixa pgina tamb trobaran la sollicitud d'ampliaci de terrasses, respectant sempre la convivncia venal, fins al 31 de desembre sense cost addicional.

Hem escoltat als nostres hostalers, un dels sectors ms colpejats per la crisi, i hem actuat en conseqncia posant en marxa aquestes mesures per a ser-los el ms tils possible des del govern municipal. Continuem treballant per a aconseguir, entre tots, que Onda torne a recuperar tota l'esplendor i dinamisme del sector hostaler, pilar fonamental de l'economia *ondense, ha apuntat l'alcaldessa, *Carmina Ballester.

Al costat dels autnoms
Aix mateix, cal recordar el Pla d'Ajudes per a Autnoms que ha posat en marxa el consistori, amb incentius de 600 euros mensuals per als qui no hagen cessat la seua activitat i de 200 euros, que ja s'estan comenant a pagar, per als qui l'hagen cessada. En parallel, el govern municipal i la Cambra de Comer de Castell estan treballant bra a bra en el desenvolupament d'una plataforma digital que permetr promocionar online els productes i serveis dels comerciants locals.

Aquestes mesures, al costat de moltes altres, s'engloben el gran pacte social, econmic i poltic *Tots *per Onda que est impulsant l'Ajuntament al costat d'altres dotze entitats locals i provincials aix com els grups de l'oposici. Aquest document, que naix del dileg i el consens, s'aprovar en el prxim Ple del dimecres 13 de maig.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana