Onda: Onda convertir en zona de vianants en cap de setmana les avingudes Montanejos i Luxemburg per a millorar la seguretat ciutadana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195376_121122/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195376_121122/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-05-2020
Onda convertir en zona de vianants en cap de setmana les avingudes Montanejos i Luxemburg per a millorar la seguretat ciutadana

Mentre dure l'estat d'alarma Onda convertir en zona de vianants en cap de setmana l'Avinguda Luxemburg i Montanejos, des de les 20.00 hores dels divendres fins a les 23.00 hores dels diumenges, per a oferir major espai als vens i millorar la prevenci durant els seus passejos i prctiques esportives, evitant concentracions.

L'equip de govern municipal ha pres aquesta decisi, en coordinaci amb la Policia Local, amb l'objectiu de millorar la qualitat de les eixides permeses als vens durant el confinament.

Cal destacar que en aquestes dues vies es concentren la majoria dels ondencs per a realitzar activitats esportives. Els vens podran gaudir de 900 metres en el cas de l'Avinguda Montanejos i de 650 metres per a recrrer en l'Avinguda Luxemburg.

La regidor de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha posat l'accent que "la nostra prioritat s garantir la seguretat dels nostres vens oferint aquest espai que permeta mantindre la distncia sense perill a trobar obstacles i evitant aglomeracions de gent".

Facilitar el distanciament social i el trnsit viari

La Policia Local d'Onda facilitar el trnsit de persones en aquestes dues vies pbliques. Tal com assegura el comissari Miguel ngel *Izquierdo: "la seguretat dels nostres vens s el primer i estarem molt pendents que les normes de distanciament social i civisme es compleixen".

A ms, Albalat ha recalcat que "Cal donar un vot de confiana als nostres vens que malgrat algunes excepcions s'estan comportant de manera exemplar".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana