Onda: El PSPV-PSOE d'Onda sollicita major control policial durant les hores que es pot eixir al carrer


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195420_121157/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 12-05-2020
El PSPV-PSOE d'Onda sollicita major control policial durant les hores que es pot eixir al carrer

El PSPV-PSOE d'Onda sollicita a l'equip de govern del Partit Popular que incremente el control per part de la Policia Local durant les franges horries en les quals la poblaci pot eixir al carrer. Tal com explica la regidora socialista, Silvia Cerd, "considerem que s d'urgncia necessitat que es reforcen els torns de la policia per a garantir que es compleixen amb les mesures sanitries, aix com els horaris marcats en els quals la gent pot eixir a passejar o fer esport".

Cerd explica que, en les ltimes setmanes, "estem veient una relaxaci per part d'alguns ciutadans i ciutadanes sense que l'alcaldessa prenga mesures sobre este assumpte". "s incomprensible que, veient grups de gent fent esport, gent prenent la fresca o persones que fan cas oms a les recomanacions sanitries, l'alcaldessa del PP Carmina Ballester preferisca mirar cap a un altre costat en lloc de prendre cartes en l'assumpte, diu la regidora socialista.

Des del Grup Municipal Socialista (GMS) d'Onda alerten que esta situaci podria agreujar-se en el cas que Onda passe dilluns que ve a la fase 1 de la desescalada, i que suposa major mobilitat de persones.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana