Onda: Onda celebrar virtualment la Fira del Llibre amb grans escriptors com Marta Robles, Jlio C. Cano o Maribel Escrig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195473_121205/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-05-2020
Onda celebrar virtualment la Fira del Llibre amb grans escriptors com Marta Robles, Jlio C. Cano o Maribel Escrig

Malgrat l'Estat d'Alarma la cultura no es det a Onda, i s que l'Ajuntament ha decidit reconvertir la Fira del Llibre que tenia prevista en edici virtual, com a mesura preventiva i de seguretat davant la crisi sanitria.

Aix, del 18 al 21 de maig Onda organitzar xarrades de reconeguts escriptors nacionals i locals com sn Pere Cervantes, Marta Robles, Len Arsenal, Mnica Mira, Juliol C.Cano, Maribel Escrig, David Jimnez el Tito, Lola P. Neva, Jos Sanchis, Ana Rosa Sanfeliu, Pablo Sebasti, Israel Quevedo, Ins Plana i Javier Garca. L'obra d'aquests autors contempla tot tipus de gneres, des de la novella histrica, negra o ertica fins a relats de terror i cincia-ficci, sense oblidar contes infantils i narrativa juvenil.

Els interessats a veure el contingut de la Fira del Llibre Virtual podran trobar la informaci en el Blog de la Biblioteca d'Onda i a travs de les xarxes socials (@bibliotecaonda).

Sobre aquest tema, l'edil de Biblioteques, Joventut i Innovaci, Vicent Bou, ha destacat que "els ondencs es mereixen la millor oferta cultural i ms en aquests temps tan difcils, per aix, davant la impossibilitat de traure al carrer la Fira del Llibre que tenem prevista, hem decidit portar-la a casa de cadascun dels lectors".

Trobades digitals amb docents
D'altra banda, es comptar amb les segents ponncies de prestigiosos professors com Ana del Freixe, nominada dues vegades en els Premis Abanca Espaa, Francesc Nogales, nominat als Global Teacher Prize ( Els Goya de l'educaci) i Coni La Grotteria, professora infantil, guanyadora dels premis Educa Abanca 2018.

Tallers multidisciplinaris
Entre els tallers online podran trobar: tallers de cuina impartits per Hosturionda en els quals faran una interpretaci de receptes incloses en el llibre del Quixot de Miguel de Cervantes, aix com tallers de relaxaci en famlia impartits per Silvia Castellar i espectacles de mgia.

A ms, es realitzar un recital de poesia a crrec de Javi Aguilella i amics. I, com a colof final, una exposici d'artistes locals que es podr seguir a travs de la pantalla.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana