Onda: L'Ajuntament d'Onda ofereix 20 beques en formaci en prctiques per a estudiants durant l'estiu


 
La Plana al Dia | Onda | Economa | 20-05-2020
 

L'Ajuntament d'Onda ofereix 20 beques de formaci en prctiques, a realitzar entre juny i novembre, per a estudiants que es troben cursant un cicle en Formaci Professional o b un grau universitari. Es podran presentar aquells estudiants que estiguen empadronats a Onda i siguen majors de 18 anys. Aix mateix, tindran prioritat aquells joves que tinguen a tots els membres de la unitat familiar en atur.

L'experincia s un punt clau per a trobar ocupaci, per aix des de l'Ajuntament volem donar aquesta primera oportunitat als joves d'Onda perqu puguen aprendre i conixer com es treballa en una instituci pblica, que segur els servir de molt per a encaixar en la seua primera ocupaci, ha destacat Elena Albalat, regidor de Recursos Humans.

Presentaci de sollicituds

Els perfils que s'ofereixen des del consistori es poden consultar en la pgina de l'Ajuntament d'Onda. Els interessats a optar a aquesta beca del consistori tindran 5 dies, desprs de l'inici dels terminis dels trmits administratius que estan suspesos mitjanant el Decret del Govern de declaraci de l'estat d'alarma, per a presentar la seua sollicitud de manera telemtica. Cadascuna de les beques est dotada amb un import de 600 euros bruts mensuals.

Les sollicituds es presentaran obligatriament, per via telemtica, a travs del portal d'administraci electrnica de l'Ajuntament (https://seu.onda.es), per aix s necessari que tots els interessats que no tinguen certificat digital ho tramiten durant aquests dies. Per a aix, els vens hauran de demanar cita prvia b per via telefnica telefonant al 964 60 00 50 o b a travs de la web municipal www.onda.es

Pla Nova Oportunitat

Aquesta convocatria s'emmarca dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l'ocupaci i la formaci entre els *ondenses a fi de palliar els efectes de la greu crisi econmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversi total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Aix mateix, Albalat ha posat l'accent en la dificultat que estan trobant molts joves per a accedir a prctiques a causa de la dura situaci de crisi sanitria. Per aix, l'Ajuntament ofereix als joves la possibilitat d'optar a la seua primera oportunitat per a entrar al mercat laboral.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana