Onda: Onda modernitza l'escenari del Teatre Mnaco amb tecnologia actual d'iguals caracterstiques que el Teatre Real de Madrid


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195621_121342/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195621_121342/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 30-05-2020
Onda modernitza l'escenari del Teatre Mnaco amb tecnologia actual d'iguals caracterstiques que el Teatre Real de Madrid

L'Ajuntament d'Onda modernitza l'escenari del Teatre Cinema Mnaco amb tecnologia actual d'iguals caracterstiques que el Teatre Real de Madrid.Les obres que conformen la primera fase contemplen les segents millores: una nova motoritzaci de cortines i telons amb materials actuals de major resistncia que els anteriors, la incorporaci d'una nova caixa negra, una nova estructura interior per als projectors i l'actualitzaci de la tramoia, un mecanisme per a efectuar canvis de decorat i efectes especials.

En els prxims mesos es realitzar un canvi d'illuminaci i sonoritzaci completa enfront de l'estat obsolet actual en el qual es troba el *tablado.

Aix mateix, Mara Prada de Conflent, tinent d'alcalde de Cultura i Festes ha destacat la gran aposta econmica de l'equip de govern actual per a donar protagonisme al Teatre Mnaco i atraure a companyies de primer nivell que demanden una srie de condicions per a actuar en el nostre escenari.

L'edil garanteix que tots els treballs s'executaran per personal especialitzat de l'empresa *Maquiescenic. Volem que Onda continue bategant cultura pels quatre costats i que siga referncia cultural de la provncia de Castell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana