Onda: L'Ajuntament d'Onda ofereix una oportunitat laboral a 35 vens durant l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195652_121372/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 03-06-2020
L'Ajuntament d'Onda ofereix una oportunitat laboral a 35 vens durant l'estiu

L'Ajuntament d'Onda ofereix una oportunitat laboral a 35 vens durant aquest estiu a travs de 20 beques formatives per a estudiants, durant dos mesos, i altres 15 beques per a persones amb discapacitat o vctimes de violncia de gnere, amb un contracte de cinc mesos.

En el cas de la formaci en prctiques, remunerades amb 600 euros mensuals, es podran presentar els estudiants empadronats a Onda i majors de 18 anys que es troben cursant un cicle en Formaci Professional o b un grau universitari. Aix mateix, tindran prioritat aquells joves que tinguen a tots els membres de la unitat familiar en atur. El termini lmit de presentaci de sollicituds expira aquest divendres 5 de juny.

Els perfils que s'ofereixen des del consistori es poden consultar en la pgina de l'Ajuntament d'Onda. Les sollicituds es presentaran obligatriament per via telemtica, a travs del portal d'administraci electrnica de l'Ajuntament (https://seu.onda.es), per aix s necessari que tots els interessats que no tinguen certificat digital ho tramiten durant aquests dies. Per a aix, els vens hauran de demanar cita prvia b per via telefnica telefonant al 964 60 00 50 o b a travs de la web municipal www.onda.es

D'altra banda, des de l'rea de Personal es resoldr en breu la convocatria de 15 beques formatives per a persones amb discapacitat i dones vctimes de violncia de gnere. Les becades, que s'incorporaran a mitjan aquest mes, es formaran durant cinc mesos i tindran una remuneraci de 600 euros per 25 hores setmanals, augmentant en 100 euros el salari respecte a la convocatria anterior i en dos mesos el perode formatiu.

La tinenta d'alcalde i regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha comentat que el nostre objectiu s ajudar i donar l'oportunitat de formar-se a aquestes persones que tenen difcil accs al mn laboral, i ms en aquests moments difcils amb l'atur en ala per la crisi provocada pel coronavirus.

Pla Nova Oportunitat

Totes dues convocatries s'emmarquen dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l'ocupaci i la formaci entre els ondenses a fi de palliar els efectes de la greu crisi econmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversi total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Aix mateix, Albalat ha posat l'accent en la dificultat que estan trobant molts joves per a accedir a prctiques a causa de la dura situaci de crisi sanitria. Per aix, l'Ajuntament ofereix als joves la possibilitat d'optar a la seua primera oportunitat per a entrar al mercat laboral.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana