Onda: Els usuaris seguiran les classes nivell A2 de manera telemtica a travs de les xarxes socials de la Biblioteca d'Onda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195669_121388/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 04-06-2020
Els usuaris seguiran les classes nivell A2 de manera telemtica a travs de les xarxes socials de la Biblioteca d'Onda

L'Ajuntament d'Onda potencia l'aprenentatge d'angls per a tots els pblics amb el curs Onda Safe and Sound, impartit de manera telemtica i que es podr seguir a travs de les xarxes socials de la Biblioteca Municipal.


Onda Safe and Sound s un curs online d'autoaprenentatge, que ofereix el nivell intermedi (A2) en angls. Existeixen 6 sessions contemplades: 4 virtuals i 2 en directe perqu els alumnes puguen resoldre els seus dubtes directament amb el professor.

Les classes d'aprenentatge autnom seran els dies 8, 9, 15 i 16 de juny de manera virtual i el 12 i 19 de juny es realitzaran les classes de suport amb assessors que resoldran els dubtes dels alumnes en directe a travs de *videollamada a les 18 hores.

Creiem que aquest curs d'angls permetr un aprenentatge adaptat al ritme de cada estudiant, a ms ser d'utilitat per a afavorir la vida laboral dels ondencs, ha destacat Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovaci i Biblioteques.

Aix mateix, Bou ha assegurat que des del departament de Biblioteques es treballa incansablement per a oferir els millors serveis de formaci i les alternatives ms innovadores amb l'objectiu d'estimular l'aprenentatge i la illusi entre els vens.

Inscripcions obertes
Els interessats a aprendre angls de manera gratuta hauran de realitzar la seua inscripci a travs del telfon 964 771 193, o enviant un correu electrnic a biblioteca@onda.es o a travs de les seues xarxes socials.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana