Onda: L'Ajuntament d'Onda ofereix 11 ocupacions per a collectius de difcil inserci laboral durant l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195815_121516/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 24-06-2020
L'Ajuntament d'Onda ofereix 11 ocupacions per a collectius de difcil inserci laboral durant l'estiu

L'Ajuntament d'Onda, dins del Pla Nova Oportunitat, reforar la seua plantilla durant l'estiu amb la contractaci d'11 persones desocupades, prioritzant a aquells ondencs pertanyents a collectius de difcil inserci laboral com a majors de 45 anys, joves sense experincia laboral i persones en situaci d'atur de llarga duraci.

En concret, el consistori ha oferit places per a dos tcnics auxiliars en geriatria o auxiliars soci-sanitaris, per a reforar l'atenci dels serveis socials municipals d'atenci a domicili a persones majors o dependents; dos tcnics mitjans o superiors en educaci infantil, per a desenvolupament cultural local amb activitats a la biblioteca infantil i d'adults; un tcnic mitj o superior en activitat fsica i de l'esport, per a activitats de promoci de l'esport local; un tcnic amb titulaci de Grau en Comunicaci Audiovisual o Publicitat i Mrqueting per a reforar la comunicaci de les activitats i serveis municipals; i cinc persones que faran tasques de revaloraci i manteniment d'espais pblics aix com accions de protecci i manteniment de zones naturals.

El regidor d'Ocupaci i Hisenda, Salvador Aguilella, ha comentat que des de l'equip de govern treballem per no deixar-nos a cap *ondense pel cam, obrint oportunitats als qui ms els necessiten i, al seu torn, reforar els serveis municipals per a atendre millor els vens.

Inscripci en LABORA
Totes les persones interessades hauran d'estar inscrites prviament com a demandants d'ocupaci a travs del servei de LABORA de la Generalitat Valenciana. L'Ajuntament d'Onda ja ha realitzat una oferta d'ocupaci a Labora i ser aquest servei el que li enviar la llista de persones inscrites i empadronades a Onda que considere necessries per a cobrir els llocs de treball oferits.

Per a la inscripci en *LABORA els ciutadans poden telefonar al 012 o b sollicitar-ho a travs de la web www.labora.gva.es. Aix mateix, l'Ajuntament d'Onda tamb ha habilitat un telfon de contacte (672 691 327) i correu electrnic (anavarromora@onda.es) per a resoldre tots els dubtes dels interessats en aquestes places.

Pla Nova Oportunitat
Amb una inversi total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives va nixer l'ambicis pla d'ocupaci Nova Oportunitat de l'Ajuntament d'Onda. Es tracta de la major iniciativa posada en marxa fins hui per a fomentar l'ocupaci i la formaci entre els *ondenses a fi de palliar els efectes de la greu crisi econmica que ve, especialment entre els joves. Cal recordar que aquest pla contempla huit lnies d'actuaci que s'agrupen entre beques formatives i plans d'ocupaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana