Onda: Onda celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i reivindica la igualtat real i la llibertat individual dels ciutadans


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195842_121536/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-06-2020
Onda celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i reivindica la igualtat real i la llibertat individual dels ciutadans

La ciutat d'Onda ha celebrat aquest mat el Dia de l'Orgull LGTBI amb un acte institucional en el qual s'ha llegit un manifest per a reivindicar la igualtat real entre sexes i defensar la llibertat individual de tots els ciutadans. A ms, l'Ajuntament ha installat un banc pintat d'arc de Sant Mart en la plaa del Pla, enfront de l'edifici consistorial, per a visibilitzar el comproms de la ciutat amb el collectiu LGTBI.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, el regidor de Joventut, Vicent Bou, i l'artista local i drag queen, Chabelita Love, han sigut els encarregats de llegir el manifest davant les desenes de vens que s'han congregat en El Pla. Desprs, s'ha procedit a la solta de globus amb els colors de l'orgull.

Des de la casa de tots els *ondenses em compromet al fet que continuarem lluitant tots els dies per la igualtat real de tots els ciutadans d'Onda. Perqu a Onda no ens importa a qui estimes, ens importa que sigues feli, ha manifestat Ballester.

Per part seua, Chabelita Love ha ressaltat la necessitat que t el collectiu LGTBI de reivindicar amb ms fora que mai i instant a les administracions dur a terme accions per a aconseguir arribar a la fi de la carrera per la igualtat i la no discriminaci del collectiu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana