Onda: El PP reclama a Diputaci que incloga al Castell d'Onda en la promoci de la provncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195843_121537/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-06-2020
El PP reclama a Diputaci que incloga al Castell d'Onda en la promoci de la provncia

El Partit Popular d'Onda ha reclamat hui a la Diputaci de Castell que incloga el castell d'Onda en la promoci turstica. El secretari general del PP d'Onda, Vicente Ramn, ha explicat que des d'Onda s'est treballant per a consolidar a la localitat com a referent de turisme d'interior pel que volem que la Diputaci, com a ajuntament d'ajuntaments, ens tinga en compte tamb.
Cal recordar que amb l'ltima inversi realitzada per l'Ajuntament d'Onda, des de gener de 2020, el Castell d'Onda s la primera fortalesa accessible de la provncia de Castell. Les persones amb mobilitat reduda tenen accs fins i tot a la part alta del castell, en la qual es troba les restes de la alcazaba, palau islmic del segle XI, i a l'rea del museu d'Histria i Arqueologia Local per un recorregut de 2,3 metres d'ample que compta amb senyalitzaci i illuminaci per a garantir la seguretat dels usuaris.
Vicente Ramn explica que a ms, el visitant pot gaudir durant tot l'any de visites guiades i visites teatralitzades per a descobrir el Castell d'Onda i tamb el Barri antic d'Onda, declarat Conjunt Histric-Artstic i B d'Inters Cultural en 1967, que est format per nombrosos carrerons i places en les quals al seu pas es descobreix una rica oferta de patrimoni cultural, de carcter civil, religis i militar, del que va ser l'antiga ciutat medieval.
El responsable del PP explica que de la mateixa forma que es promocionen altres localitats i altres llocs d'inters, pensem que Onda es mereix que s'ajude en la seua promoci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana