Onda: Onda promou l'oci infantil assegurana amb la reobertura de parcs, escoleta d'estiu i piscina exterior


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195882_121560/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 01-07-2020
Onda promou l'oci infantil assegurana amb la reobertura de parcs, escoleta d'estiu i piscina exterior

La ciutat d'Onda torna a poc a poc a la nova normalitat amb la re-obertura de parcs, l'espai de piscina descoberta i la posada en marxa de lEscoleta dEstiu, hui 1 de juliol.

Els xiquets ondencs podran gaudir dels espais d'oci. L'Ajuntament per a garantir el compliment de les mesures de seguretat indispensables ha deixat en cada localitzaci instruccions d's com : no compartir joguets entre xiquets, utilitzar mscares, mantindre la distncia de seguretat, etc de cadascun dels espais municipals.

Les passades setmanes, el consistori va ordenar la posada en marxa de protocols de desinfecci de parcs infantils, aix com la neteja i manteniment de la piscina descoberta i l'activaci de protocols sanitaris, de prevenci i actuaci en cas de risc enfront del COVID en l*Escoleta d*Estiu, per primera vegada comptar amb la incorporaci de les infermeres escolars com a garantia de prevenci enfront de la crisi sanitria.

El regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor ha comentat: El nostre objectiu primordial s garantir la mxima seguretat als nostres vens en els espais oberts.

Aforament al 50% en el Mercat del Dijous

L'Ajuntament d'Onda ha informat a travs d'un comunicat oficial que desprs de reunir-se amb els comerciants del Mercat del Dijous i establir un protocol de seguretat, el mercat tornar a partir del dijous 9 de Juliol, en la zona habitual, amb una reducci d'aforament del 50% de parades. En aquesta ocasi, comenaran el grup B per a dijous que ve, dia 16 de juliol posar les seues parades el grup A.

El consistori avisar via telefnica als comerciants que munten el dia 9 i 16 de Juliol. S'anir augmentant l'aforament gradualment amb l'objectiu de garantir la seguretat tant de comerciants com de clients.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana