Onda: Onda incorpora a les infermeres escolars en lEscoleta dEstiu per a garantir la seguretat i prevenci dels xiquets


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195903_121578/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 02-07-2020
Onda incorpora a les infermeres escolars en lEscoleta dEstiu per a garantir la seguretat i prevenci dels xiquets

L'Ajuntament d'Onda ha posat a la disposici dels alumnes i monitors de lEscoleta dEstiu, que arranca hui, el servei municipal d'infermeria escolar amb la condici de garantir la seguretat i prevenci de tots els xiquets i xiquetes.

D'aquesta manera, les professionals sanitries s'encarregaran de posar en marxa els protocols de desinfecci de material i totes les mesures de seguretat enfront del Covid-19. L*Escoleta segueix les recomanacions de bones prctiques del Ministeri de Sanitat a l'hora d'evitar contagis entre els xiquets. Aix, entre altres mesures, cada modalitat d*escoleta es realitza en una localitzaci diferent i en grups de mxim 9 participants per monitor. A ms, s'han establit zones d'entrada i eixida per a evitar aglomeracions innecessries i les famlies hauran d'acudir al centre amb mscara. Els xiquets i xiquetes tampoc compartiran material.

Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable, ha posat l'accent en l'extraordinria funci del servei d'infermeria, ja que grcies a elles, a cura de monitors i la conscienciaci dels xicotets minimitzarem el risc de contagi entre els ms xicotets.Hem reforat totes les mesures sanitries perqu els *ondenses puguen gaudir de les activitats amb seguretat.

Formaci en prevenci
D'altra banda, les infermeres escolars oferiran suport educatiu amb cursos d'higiene i prevenci davant el *covid, aix com cursos de nutrici o gimnstica postural. Sense anar ms lluny, aquest mateix mat tamb han format als monitors per a garantir el bon desenvolupament del protocol sanitari en cadascuna dels escoletes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana