Onda: El Ayuntamiento de Onda incrementa su apuesta por la innovacin pblica para hacer frente a la crisis del Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195914_121589/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 03-07-2020
El Ayuntamiento de Onda incrementa su apuesta por la innovacin pblica para hacer frente a la crisis del Covid-19

L'Ajuntament d'Onda, com a membre de la xarxa nacional de ciutats de la Cincia i la Innovaci, s'adherir al manifest de la Xarxa Innpulso pel qual es compromet a incrementar la seua aposta per la innovaci pblica per a fer front a la crisi provocada pel Covid-19. Aix, en el Ple del prxim dimecres 8 de juliol els tres grups poltics aprovaran la declaraci institucional que subscriu aquest comproms.

La iniciativa proposa treballar de manera conjunta en el foment de la innovaci en tots els mbits, pblic i privat, aix com l'impuls de poltiques innovadores a l'Ajuntament. A ms, tamb defensa la flexibilitzaci de la regla de la despesa i la possibilitat d'aplicar els romanents positius de tresoreria per a cobrir les necessitats sorgides a les nostres ciutats, tamb les inversions en projectes d'innovaci pblica, amb motiu de la crisi del *Covid-19.

El regidor de Joventut, Innovaci i Biblioteques, Vicent Bou, ha explicat que amb aquesta declaraci reafirmem el nostre comproms per la posada en marxa de mesures de futur encaminades a fomentar i impulsar poltiques i eines d'innovaci en l'mbit local, amb la fi ltima de millorar la qualitat del servei pblic i ser ms tils als nostres vens.

Ciutat de la Cincia i la Innovaci

Cal recordar que el Govern d'Espanya va premiar a Onda com a ciutat de la Cincia i la Innovaci en la convocatria de 2018 de la Xarxa *Innpulso que promou el Ministeri de Cincia, Innovaci i Universitats. Es tracta d'un frum de trobada entre ajuntaments que pretenen avanar en la definici i aplicaci de poltiques locals innovadores. Onda s una de les tres ciutats de la provncia de Castell, al costat de Vila- real i Castell, que han sigut reconegudes per en aquesta xarxa espanyola que agrupa 72 municipis.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana