Onda: L'Ajuntament inicia les obres del nou prquing al costat del Mol la Reixa desprs d'atendre la demanda venal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195953_121624/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-07-2020
L'Ajuntament inicia les obres del nou prquing al costat del Mol la Reixa desprs d'atendre la demanda venal

L'Ajuntament d'Onda ha emprs les obres de l'aparcament pblic al costat del Centre *OndaNatura, situat en el Molla Reixa, desprs d'atendre la demanda venal per falta de places en el barri. Aquesta actuaci s'emmarca en el pla d'embelliment urb i millora de l'accessibilitat #*OndaBonica i compta amb una inversi de 48.291 euros.

D'aquesta manera, sobre l'actual parcella sense s, es condicionar una esplanada per a 33 places d'aparcament. Els treballs inclouen canalitzaci d'aiges, reposici de la vorera, protecci de la squia enterrada i canalitzaci d'enllumenat. A ms, es preservar part de la vegetaci existent i s'esbrossar l'entorn.

Sobre aquest tema, el regidor d'Ordenaci del Territori, Juan Lpez, ha explicat que desprs d'escoltar als vens posem en marxa aquesta obra per a oferir-los un nou servei d'aparcament pblic que servir tamb per als visitants que s'acosten a conixer el Centre OndaNatura.

Obres en marxa

Quant a les altres obres del Pla #*OndaBonica, el govern municipal est ultimant la millora de les escales de la Moreria aix com la remodelaci de la Font de la *Fora, amb la installaci d'un gran mural cermic i la restauraci de la font. D'altra banda, s'han posat en marxa les actuacions de la nova zona infantil en la Plaa Espanya i la remodelaci del parc del carrer Cervantes. Els usuaris del Centre Ocupacional El Vaig moldre tamb han comenat a elaborar el gran mosaic que recobrir el tnel d'entrada a la ciutat.

D'altra banda, ja ha finalitzat el canvi d'ubicaci del Workout al Parc de la Cermica, amb la finalitat d'acabar amb les molsties als vens, i la installaci d'un baby park en el seu antic emplaament, en la plaa 8 de mar.

Posada en valor de la cermica ondenca

Cal recordar que en tots els projectes d'Onda *Bonica la cermica ondenca ser protagonista, ja que es prioritzar la utilitzaci d'aquest material en totes les obres.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana