Onda: L'Ajuntament d'Onda reconeix el mrit cientfic de Carlos Blanco, campi nacional de clcul mental


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196046_121703/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 03-08-2020
L'Ajuntament d'Onda reconeix el mrit cientfic de Carlos Blanco, campi nacional de clcul mental

L'Ajuntament d'Onda reconeix el mrit cientfic de Carlos Blanco, actual campi d'Espanya en clcul mental de Supertics. El jove de 10 anys s capa de realitzar 50 operacions matemtiques en 33 segons.

Pel que, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester li ha atorgat aquest mat, a les 13.00 hores a la Sala de Plens del consistori, un obsequi commemoratiu en senyal de gratitud i suport per impulsar les competncies matemtiques i tecnolgiques entre els ms joves.

Aix mateix, Ballester, ha destacat: s un orgull tindre a un ondenc com a campi nacional de clcul mental, que requereix tanta agilitat.

El campi ha agrat tant a l'alcaldessa com a la regidor d'Educaci, Estela Badenes i al regidor d'Esports, Jovi Iserte, el gest que han tingut amb ell i espera collir molts xits ms i millorar la seua marca de temps en el clcul mental. Al que Ballester afig: sempre comptars amb la nostra m amiga per a ajudar-te en tot el que puguem.

Cal recordar, que Carlos s el segon campionat que aconsegueix en menys de tres anys, a ms d'aconseguir un subcampionat i un tercer lloc els ltims cinc anys.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana