Onda: L'Agncia d'Ocupaci Onda Inserida forma a 28 persones desocupades en conducci de carretons


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196238_121886/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-09-2020
L'Agncia d'Ocupaci Onda Inserida forma a 28 persones desocupades en conducci de carretons

L'Agncia d'Ocupaci Onda Inserida de l'Ajuntament d'Onda ha organitzat un curs de carret frontal i carret retrctil dirigit a persones desocupades o incloses en un *ERTE amb l'objectiu d'ajudar-los en la cerca d'ocupaci.

El curs consta de dues parts, una terica en la qual els assistents han rebut formaci en matria de riscos laborals i conceptes essencials; i una altra prctica en la qual estan aprenent i millorant l's de conducci amb carret.

D'aqueixa manera, un total de 28 alumnes, dividits en dos grups de 14 persones, han pogut realitzar la part terica a les aules del remodelat Centre de Formaci per a l'Ocupaci *Monteblanco, seguint totes les mesures sanitries de prevenci davant la *Covid-19. I fins al prxim 16 de setembre s'est duent a terme la part prctica, en la zona exterior del centre, en la qual l'alumnat aprendr a manejar els carretons en l'entorn laboral.

El regidor d'Hisenda i Ocupaci, Salvador Aguilella, ha afirmat que des de l'equip de govern municipal continuem treballant per la millora d'oportunitats i la formaci dirigida a la cerca d'ocupaci.


Centre d'oportunitats

El Centre de Formaci per a l'Ocupaci Monteblanco t com a objectiu principal promoure les oportunitats laborals en el municipi d'Onda, mitjanant un servei pblic i gratut que fa ms fcil la inserci soci-laboral de les persones en situaci de desocupaci. Per aix, ja s'est treballant en l'oferta de cursos que es llanaran a tots els usuaris d'Onda Inserida.

Entre les funcions dels tcnics tamb es troba la intermediaci, orientaci i formaci per a millorar les competncies professionals dels usuaris i la collaboraci amb les empreses de l'entorn en la contractaci de treballadors qualificats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana