Onda: Onda inicia la construcci del pantal en l'embassament del Sichar que permetr la prctica d'esports aqutics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196241_121888/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-09-2020
Onda inicia la construcci del pantal en l'embassament del Sichar que permetr la prctica d'esports aqutics

L'Ajuntament d'Onda ja est escometent les obres del pantal flotant en l'embassament del *Sichar, una infraestructura que permetr la prctica d'esports aqutics i sumar noves experincies turstiques a la ciutat. L'empresa constructora adjudicatria del concurs pblic s *Pavasal S.L, amb un pressupost total de 90.145 euros i un perode d'execuci de dos mesos.

L'execuci d'aquesta plataforma i altres millores que proposa l'empresa permetran la prctica d'esports d'aventura en aquest paratge natural, consolidant-se com a recurs turstic de primer nivell per a la ciutat.

El regidor d'Esports, Jos Vicente *Iserte, ha supervisat les obres aquest mat i ha comentat que amb aquesta infraestructura Onda far un pas ms com a ciutat saludable i de l'esport, ampliant la nostra oferta tamb a activitats aqutiques a l'aire lliure. Onda es consolida com a parads per a l'esportista i un focus d'atracci d'esdeveniments esportius que generen riquesa a la ciutat

La infraestructura es completar amb una esplanada fixa per a la neteja i desinfecci d'embarcacions i es construir un magatzem per a les mateixes amb condcia. Aix mateix, l'embarcador comptar amb totes les mesures de seguretat pertinents, entre elles boies flotants collocades a la distncia de seguretat establida que delimitaran l'espai per a la prctica esportiva.Millores en el Sichar

D'altra banda, entre les millores incorporades per l'empresa destaca un *hidrolimpiador per a rentada amb aigua a pressi o un extintor a foc per a preservar la seguretat dels usuaris.

Quant a les mesures de condicionament de l'espai natural es contemplen la neteja de tals mitjanant desarbustat i rebuig del terreny, aix com la retirada d'enderroc i pedres, la poda d'arbustos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana