Onda: Ballester demana a Salut Pblica que atenga les necessitats sanitries dels ondencs en els Centres de Salut


 
La Plana al Dia | Onda | General | 09-10-2020
 

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, s'ha reunit aquest mat amb la Secretria Autonmica de Salut Pblica, Isaura Navarro, per a millorar la coordinaci entre Generalitat i el govern municipal davant la pandmia per coronavirus i traslladar les queixes dels vens per la gesti sanitria. Aix, Ballester ha instat a la conselleria de Sanitat que atenga les necessitats sanitries dels *ondenses en els centres de Salut, ja que hui dia es troben collapsats i es limita l'atenci presencial.

A ms, la primera edil ha sollicitat a la Generalitat que destine ms recursos per a controlar els brots a Onda, com pot ser l'augment del nombre de rastrejadors o el refor de la policia autonmica per a intensificar els controls, i que conjumine els protocols d'actuaci per a evitar confusions entre la poblaci. Aix mateix, l'alcaldessa tamb ha demanat que Salut Pblica proporcione ms informaci sobre els brots de Covid-19 a l'Ajuntament amb la condici de prendre totes les mesures necessries de manera gil i coordinada.

Cal recordar que el consistori ha tancat temporalment les installacions esportives municipals desprs de la recomanaci de Salut Pblica, nica autoritat competent en la gesti de la pandmia i amb potestat per a decretar tancaments d'establiments o zones urbanes.

Hem demanat a la Generalitat la mxima coordinaci per a acabar amb el caos i la falta de comunicaci que regna entre conselleries. s moment de sumar tots els recursos disponibles, sense mirar colors poltics, per a palliar els contagis. Aquest Ajuntament sempre prestar la mxima collaboraci per a acatar les mesures preventives que ens recomanen, ha emfatitzat l'alcaldessa.

Campanya de conscienciaci
Amb motiu de la proximitat de la suspesa *Fira dOnda, el govern municipal est preparant una campanya de conscienciaci entre la ciutadania a fi d'evitar festes alternatives i concentracions socials massives. A ms, la Policia Local reforar el dispositiu de seguretat i imposar sancions mximes als qui no porten mscara, superen l'aforament perms, es concentren en casals o infringisquen alguna de les restants mesures preventives.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana