Onda: L'Ajuntament d'Onda ofereix atenci domiciliria als usuaris del Centre de Dia tancat per Sanitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196455_122071/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 19-10-2020
L'Ajuntament d'Onda ofereix atenci domiciliria als usuaris del Centre de Dia tancat per Sanitat

Desprs del decret de la Conselleria de Sanitat que ordena el tancament temporal del Centre de Dia d'Onda com a mesura preventiva, l'Ajuntament d'Onda ha mediat amb l'empresa que presta el servei per a oferir assistncia telefnica i atenci domiciliria als 30 usuaris d'aquest centre.

Aix, a partir de dem els professionals de l'equip mdic, infermeria, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals o psiclegs que treballen en el Centre es posaran en contacte telefnic amb les persones majors per a continuar amb el seu tractament i, en cas que siga necessari, acudiran al seu domicili per a atendre'ls.

Sobre aquest tema, el regidor de Benestar Social, scar Valero, ha comentat que des del govern municipal hem actuat perqu no podem deixar desatesos als usuaris i famlies en aquests moments difcils. La mesura del tancament del Centre de Dia suposa un greu problema tant per a les persones majors com per als seus familiars, per aix hem treballat en una soluci alternativa i que evite tot risc de contagi.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda ja ha aplicat les 22 mesures restrictives que va acordar Salut Pblica per a la ciutat durant 14 dies i que van entrar en vigor en la mitjanit del passat dissabte.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana