Onda: L'Ajuntament d'Onda ajuda amb 12.000 euros a 41 esportistes d'elit i joves promeses locals


 
La Plana al Dia | Onda | General | 19-10-2020
 

L'Ajuntament d'Onda ha resolt la convocatria d'ajudes 2020 per a esportistes d'elit i joves promeses locals, amb una inversi total de 12.000 euros, de la qual han resultat beneficiaris 41 ondencs. L'objectiu d'aquesta iniciativa s ajudar a finanar les despeses federatives, el desplaament als llocs d'entrenament o competici i el material esportiu especfic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Cal destacar que el govern municipal ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes dels 10.000 euros d'edicions anteriors fins als 12.000 euros amb la condici de millorar la prestaci que rebran els esportistes.

La convocatria distingeix dues categories: esportistes d'elit reconeguts per la Conselleria dEducaci, Cultura i *Esports o pel Consell Superior d'Esports i, d'altra banda, la categoria Promeses per a aquells que fins i tot no estant reconeguts com a elit hagen participat, almenys, en algun Torneig o Campionat de categoria internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la corresponent Federaci esportiva.

El regidor d'Esports, Jos Vicente Iserte, ha destacat que creem en l'esport com a transmissor de valors i com a dinamitzador social d'Onda, per aix ajudem als esportistes d'elit i a les joves promeses *ondenses perqu puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus objectius esportius.

Talent ondenc
Entre els esportistes ondencs que s'han beneficiat d'aquestes ajudes destaquen el campi d'Europa de pilota valenciana, Diego Lpez; el campi d'Espanya de Karate, Hugo Ballester; el jugador internacional d'handbol, Marcos Aguilella; o la subcampiona d'Espanya de nataci adaptada, Irene Acedo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana