Onda: Onda adjudica la rehabilitaci de tres cases del centre histric per a cedir-les a famlies necessitades per 335.000


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196469_122084/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 20-10-2020
Onda adjudica la rehabilitaci de tres cases del centre histric per a cedir-les a famlies necessitades per 335.000

L'Ajuntament d'Onda ha adjudicat la rehabilitaci de tres cases del centre histric, amb un pressupost total de 335.000 euros, amb l'objectiu de crear un parc d'habitatges socials al servei de famlies necessitades.

Aquesta iniciativa del govern municipal, cofinanada pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Uni Europea, arriba per a donar soluci a les persones sense llar detectades pels serveis municipals, oferint un habitatge temporal a joves en risc d'exclusi social, persones desnonades, vctimes de violncia de gnere o persones sense llar fins a aconseguir la normalitzaci de la situaci social i econmica.

En concret, s'actuar sobre dues cases al carrer *Tremedal i una al carrer La Llum, totes elles de planta baixa i dues altures, que es troben en un estat deteriorat i que necessiten una rehabilitaci integral. D'aquesta forma, aquesta iniciativa compleix el doble propsit de millorar el servei social als ciutadans i, d'altra banda, recuperar espais degradats del centre histric per a dinamitzar la zona. Les empreses adjudicatries per a cadascuna dels habitatges han resultat *Arimca SL, *Aper *Ambient SL i *Antilia Obres i Projectes SL.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester, ha apuntat que ens vam comprometre a no deixar a cap *ondense arrere i per aix treballem per a aconseguir que totes les famlies tinguen dret a un habitatge digne.

Pacte *Tots *per Onda
Cal recordar que aquesta era una de les propostes consensuades en el pacte *Tots *per Onda entre totes les forces socials, econmiques i poltiques de la ciutat. A ms, en aquest punt tamb s'inclouen dos habitatges per a s social que cedeix la Caixa Rural d'Onda. Aix, el parc d'habitatges socials arranca amb cinc immobles als quals, cada any, s'aniran incorporant nous espais.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana