Onda: La FEMP tria a Ballester com a vocal del Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196487_122103/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 23-10-2020
La FEMP tria a Ballester com a vocal del Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030

La Federaci Espanyola de Municipis i Provncies (FEMP) ha proposat a l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, per a formar part del Consell de Govern de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, que integra a 167 municipis de tota Espanya. La primera assemblea ha tingut lloc aquest mat, de manera telemtica, en la qual s'han aprovat els 18 crrecs que formaran part del Consell de Govern, en el qual s'ha triat a Ballester com a vocal i nica representant de la provncia de Castell.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda es va adherir a aquesta Xarxa d'Entitats Locals de la FEMP a fi de dur a terme de manera eficient la implantaci de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Onda. Els 17 compromisos que proposa l'ONU persegueixen contribuir al fet que els municipis siguen ms inclusius, segurs, resilients i sostenibles.

Sobre aquest tema, la primera edil ha apuntat que la FEMP ha reconegut el treball d'Onda pel desenvolupament sostenible que ens espenta a posar tota la nostra obstinaci a construir un model de ciutat saludable, acollidora i moderna. El nostre objectiu s deixar a les futures generacions d'ondencs una terra millor que la que ens trobem.

Onda 2030
El pla d'acci Onda 2030 es presentar dem a les 12 hores al Parc de la Cermica i durant la setmana vinent s'iniciaran les sessions participatives en les quals ms de 80 *ondenses, representants d'associacions i collectius, compartiran les seues idees i opinions sobre aspectes humans, ambientals, econmics, socials, tecnolgics, culturals, esportius, poltics i institucionals.

El resultat ser un full de ruta consensuat que guiar el rumb d'Onda en convergncia a aquests 17 ODS centrats en la cura de les persones i la igualtat real; el creixement sostenible dels nostres territoris; la protecci del medi ambient; fomentar la pau, justcia i una societat inclusiva; i sumar aliances globals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana