Onda: Ballester tendeix la m a l'oposici per a consensuar els pressupostos municipals 2021


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196497_122111/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 25-10-2020
Ballester tendeix la m a l'oposici per a consensuar els pressupostos municipals 2021

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, s'ha reunit amb els portaveus dels grups municipals de l'oposici, Llus Pastor per part de Comproms i Marta Piquer per part del PSPV, per a exposar-los els eixos del Pressupost 2021 i tendir-los la m amb la condici de sumar propostes i tractar de consensuar el nou full de ruta de la ciutat.

En aquest sentit, la primera edil ha assenyalat que estem davant una crisi sanitria, social i econmica sense precedents que requereix d'altura de mires poltica per a treballar junts per tot el que ens uneix, en comptes de dividir i buscar la confrontaci. Els ciutadans estan cansats de les disputes partidistes i ens demanen que aparquem les diferncies i ens centrem en el que cadascun puga aportar a Onda.

Ballester tamb ha avanat que els comptes municipals per a l'any que ve se centraran en tres eixos principals: la cura dels *ondenses; la innovaci i creixement econmic; i l'execuci de l'agenda urbana sostenible Onda 2030, en alineaci amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU.

Pressupostos participatius
D'altra banda, des del govern municipal s'ha convocat a tots els vens a participar i collaborar en l'elaboraci dels Pressupostos Municipals de 2021 a travs de la plataforma de govern obert habilitada per a l'ocasi. Aix, a travs de la web participacio.onda.es els *ondenses podran aportar les seues idees i suggeriments de millora per als seus barris des de hui mateix i durant tot el mes d'octubre. En la pestanya *Millorem Onda cada ve es trobar amb un breu qestionari sobre avaluaci de serveis i aspectes a millorar en el seu barri. Desprs, des del servei d'Innovaci Pblica es recolliran les demandes i s'inclouran en els Pressupostos per a escometre-les durant l'any que ve.

Onda 2030
En parallel, l'Ajuntament est duent a terme el pla d'acci Onda 2030 per a desenvolupar l'agenda urbana sostenible en el qual participaran ms de 80 ondencs, entre ells representants municipals, tcnics, empresaris, associacions i entitats locals, compartiran les seues idees i opinions sobre aspectes humans, ambientals, econmics, socials, tecnolgics, culturals, esportius, poltics i institucionals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana