Onda: Onda diu no a la violncia de gnere amb un original concurs de fotografia en Instagram


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196545_122154/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/10/196545_122154/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 29-10-2020
Onda diu no a la violncia de gnere amb un original concurs de fotografia en Instagram

L'Ajuntament d'Onda ha convocat un original concurs de fotografia en Instagram sota el lema Onda Diu No a la Violncia de Gnere, emmarcat dins de la campanya de prevenci de la violncia de gnere del municipi.

Poden participar en el concurs aquells vens que tinguen edats compreses entre 14 i 30 anys, empadronats i residents a Onda, fins al prxim 20 de novembre a les 23.59.

Cada participant haur de pujar una fotografia o una srie de 3 fotografies que estiguen relacionades amb la lluita contra la violncia de gnere al seu mur d'Instagram amb l'etiqueta #*OndaDiceNoALaVG i etiquetar a l'Ajuntament d'Onda @*ondaajuntament.

Un jurat, compost per personal tcnic de l'rea d'Igualtat de l'Ajuntament, personal de comunicaci del consistori i un representant de l'associaci L*Art de la *Llum valorar l'impacte visual de cada imatge, la seua originalitat, creativitat i l'adequaci de la mateixa a la transmissi de valors igualitaris, la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violncia de gnere.

S'entregar un premi de 250 a la millor fotografia i un de 250 a la millor srie fotogrfica. A ms, entre tots els participants es realitzar un sorteig de 50 per a utilitzar-los en un comer d'Onda.

La regidor d'Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha assenyalat que s molt important educar en valors als vens d'Onda i per aix volem conscienciar als ms joves del greu problema que suposa la violncia de gnere.

Aplicaci *OndaSOS
Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda ha desenvolupat una aplicaci per a telfons mbils amb la qual, pitjant un bot, els vens del municipi poden posar-se en contacte amb la Policia Local d'Onda si es troben en una situaci de perill.

A travs d'un sistema de geolocalitzaci, els agents identificaran el lloc del possible altercat i mobilitzaran tots els seus recursos per a posar-li soluci al ms prompte possible.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana