Onda: L'Ajuntament d'Onda incrementa les restriccions per l'augment dels contagis de COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197059_122591/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-01-2021
L'Ajuntament d'Onda incrementa les restriccions per l'augment dels contagis de COVID-19

L'Ajuntament d'Onda ha fet un pas avant i ha emés un comunicat en el qual augmenta les restriccions municipals davant el nou increment de les dades de contagis per *COVID-19.

A continuació es reprodueix íntegrament el comunicat:

"Vista l'evolució dels contagis per *Covid-19 a la ciutat, i després de converses amb Salut Pública i el departament de Salut de la Plana que preveuen que la incidència pot anar a més durant els següents dies, l'Ajuntament d'Onda ha decretat les següents mesures seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, les quals entren en vigor hui i fins a una altra ordre:Tancament temporal de totes les instal·lacions esportives municipals.

Tancament temporal de museus, exposicions i edificis municipals a excepció de les dependències de l'Ajuntament en la plaça El Pla, Casa de la Cultura i Centre d'Ocupació *Monteblanco, que atendran els ciutadans mitjançant cita prèvia com fins ara.

Cancel·lació temporal d'actes, programació cultural i esdeveniments públics.

Cancel·lació temporal del mercat exterior del dijous.

Es mantenen oberts:

Centre de Dia i Centre Ocupacional, en considerar-se serveis essencials.

Parcs infantils, sota responsabilitat individual d'evitar concentracions de gent i obligat ús de màscara i mantindre la distància interpersonal de 1,5 metres.

Servei de préstec de llibres ordenadors de la biblioteca municipal sota cita prèvia. (la sala d'estudi romandrà tancada)

Mercat municipal, respectant l'aforament permés.

Cementeri municipal, respectant l'aforament permés.

Es mantenen els serveis d'atenció als ciutadans com el S@t, Serveis Socials i serveis d'ocupació en el *Monteblanco, sempre amb cita prèvia a través de www.onda.es

Parc de la ceràmica a excepció del *Workout.

Crida a la responsabilitat

L'Ajuntament d'Onda continuarà duent a terme la neteja i desinfecció diària de carrers i espais públics.

L'Ajuntament d'Onda recorda que està prohibit fer ús dels casals.

L'Ajuntament d'Onda fa una crida a la prudència i responsabilitat individual, a complir amb l'obligatorietat de l'ús de la màscara i respectar la distància interpersonal de 1,5 metres així com evitar concentracions socials.

La Policia Local d'Onda incrementarà la vigilància i el control del compliment de les normes anti *Covid en aquells establiments oberts al públic.

L'Ajuntament d'Onda fa crida a tots els veïns perquè es complisquen aquestes mesures i s'extremen les precaucions davant la propagació de la *Covid-19, evitant freqüentar zones concorregudes.

Totes aquestes mesures són complementàries a les decretades per la Generalitat Valenciana del 5 de gener que estableixen, entre altres punts, el toc de queda a les 22 hores, el tancament de l'hostaleria a les 17 hores o la limitació de reunions socials a 6 persones.

L'alcaldessa d'Onda està en continu contacte amb Salut Pública per si fora necessari prendre mesures més restrictives o, per contra, alçar les restriccions en cas de millora.

Des de l'Ajuntament d'Onda us demanem un nou esforç individual i col·lectiu com a poble per a evitar la propagació del virus. Prompte podrem tornar a abraçar-nos amb els nostres. Gràcies per la vostra col·laboració i consideració amb tots els *ondenses".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana