Onda: Onda reuneix les forces socials, econmiques i poltiques per a consensuar noves propostes davant la crisi del Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197105_122629/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 19-01-2021
Onda reuneix les forces socials, econmiques i poltiques per a consensuar noves propostes davant la crisi del Covid-19

Davant el preocupant augment de casos positius per Covid-19 a Onda, l'alcaldessa, Carmina Ballester, ha reunit de nou les forces socials, econmiques i poltiques per a rendir comptes sobre les mesures dutes a terme durant l'any passat i, alhora, consensuar noves propostes per a fer front a la crisi.

Aix, la primera edil ha explicat, per exemple, que s'ha activat una lnia de 50.000 euros per a ajudar a apagar la factura de subministraments com la llum i el gas, en plena pujada de la tarifa de l'electricitat, a aquelles famlies que el precisen per a no passar fred durant l'hivern. Ballester tamb ha recalcat la revalidaci del Pla Supera durant 2021 per a aquells establiments que han hagut de tancar per motius de la pandmia, als quals l'Ajuntament ajuda a pagar les despeses amb 1.000 euros.

En la mateixa lnia, l'alcaldessa ha anunciat la posada en marxa del bo comercie amb el que els *ondenses es beneficiaran de descomptes en les seues compres en els establiments locals. Aix, des de l'equip de govern ja s'est treballant en les bases que regularan aquesta iniciativa i que suposar una injecci directa de 250.000 euros en els comeros adherits, que es multiplicar amb l'aportaci dels vens.

La pandmia continua avanant i hem de continuar treballant junts per combatre-la des de la suma de forces. Volem demostrar, una vegada ms, que la poltica del dileg i consens s ms til que qualsevol altra. Una poltica en la qual els *ondenses estiguen en el centre i en la qual aparquem diferncies per a construir entre tots una ciutat de la qual sentir-nos ms orgullosos, ha destacat Carmina Ballester.

Supressi taxa de terrasses
A ms de les 33 mesures consensuades en el primer document del Pacte Tots per Onda, que es poden consultar en la pgina web municipal www.onda.es, el govern municipal ha suprimit la taxa de terrasses durant 2021 amb la finalitat d'ajudar al sector hostaler local.

Les 14 entitats que formen part del Pacte sn ASCER, ASHOTUR, Cambra de Comer, CEEI, HosturiOnda, Critas, Onda Centre Comercial, Cooperativa Agrcola, Caixa Rural, Creu Roja Espanyola, Associaci Quisqueya Onda i els tres grups poltics municipals de l'Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana