Onda: Onda Emprn obri les portes per a impulsar la creaci d'empreses i noves lnies de negoci innovadores


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197126_122646/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 22-01-2021
Onda Emprn obri les portes per a impulsar la creaci d'empreses i noves lnies de negoci innovadores

L'Ajuntament d'Onda i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) obrin les portes de la nova oficina Onda Emprn, un nou servei pblic i gratut que arriba per a impulsar la creaci de noves empreses, millorar la formaci i habilitats dels empresaris locals i assessorar en el desenvolupament de noves lnies de negoci innovadores per a fer front a la crisi.

Aix, els ondencs amb esperit emprenedor ja poden concretar cita prvia amb els experts del CEEI a travs de la web citaprevia.onda.es El servei es prestar durant els dimarts i dijous de 9 a 13 hores per via telemtica fins que la situaci de la pandmia millore.

L'oficina alberga un Punt d'Atenci a l'Emprenedor (PAE) amb objectiu de facilitar la creaci i desenvolupament de noves empreses a travs de la prestaci de serveis d'informaci, tramitaci de documentaci, assessorament, formaci i suport al finanament empresarial. D'altra banda, es realitzar una entrevista exploratria per a conixer l'estat de la idea emprenedora, projecte o de l'empresa, en el cas d'estar en funcionament, i orientar-la en els segents passos a seguir.

En la mateixa lnia, Onda Emprn tamb oferir formaci per a la creaci i consolidaci d'empreses i buscar sinergies entre les persones, empreses i organismes implicats en altres programes de l'Ajuntament, com Onda Inserida i Onda Logistic, per a detectar i treballar oportunitats conjuntes.

L'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester, ha explicat que davant aquesta crisi social i econmica s moment d'invertir en la generaci de talent i innovaci en el teixit empresarial local. Al costat del *CEEI, hui fem un gran pas per a ajudar a fer realitat les grans idees i incentivar noves oportunitats, que es tradueixen en ocupaci, qualitat de vida i progrs.

Per part seua, el director general del CEEI, Just Velln, ha comentat que Onda sempre ha destacat per la seua predisposici a fomentar l'emprenedoria i ha mantingut una relaci molt fructfera amb el *CEEI que hui reforcem amb aquest programa. El CEEI ofereix una dinmica per a identificar perfils i implantar metodologies validades orientades a la creaci de noves empreses i generaci de nous negocis.

Acreditaci internacional
Cal destacar que al llarg del 2020 des de CEEI Castell s'ha coordinat uns grups de treball per a la detecci i registre de necessitats del territori i dels propis agents per a la consecuci de solucions o oportunitats conjuntes. Per a aix, els integrants de CEEI Castell han sigut capacitats, en una eina, per la prestigiosa Consultora Loop New Business Models (Competitive Network S.L.).

L'experincia adquirida durant aquest any i els resultats obtinguts en els grups de treball realitzats ens encoratja a estendre aquests grups de treball a la resta de la provncia, com s el cas d'Onda Emprn, ha afegit Velln.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana