Onda: Onda condiciona el prquing d'Alfons El Magnnim i el carrer de la Muntanya Carmelo desprs de petici venal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197146_122664/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/1/197146_122664/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 23-01-2021
Onda condiciona el prquing d'Alfons El Magnnim i el carrer de la Muntanya Carmelo desprs de petici venal

Els vens d'Onda ja poden fer s del remodelat prquing del carrer Alfons El Magnnim, que ha passat de ser un descampat de grava a un espai asfaltat, clos, senyalitzat i amb places d'aparcament aptes per a persones amb discapacitat. Aix mateix, tamb s'han solucionat els problemes d'humitats que afectaven l'edifici confrontant.

D'altra banda, el govern municipal tamb ha pavimentat el carrer municipal de la Muntanya Carmelo i regulat els pendents per a evitar acumulacions d'aigua quan plou. Totes dues actuacions s'emmarquen en el pla d'embelliment urb Onda Bonica i arriben desprs d'escoltar i atendre les demandes dels vens per part de l'Ajuntament.

Onda Bonica segueix avant per a llegar a les futures generacions de ondencs una ciutat millor de la que ens trobem, ms accessible, ms bella, ms acollidora i convertida en un gran museu cermic a l'aire lliure, ha destacat l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester.

10 projectes en 2020
Cal recordar que durant l'any passat l'Ajuntament va executar un total de 10 actuacions en el projecte d'Onda Bonica amb una inversi total superior als 450.000 euros. Els projectes en qesti sn la remodelaci de les escales de la Moreria, la nova zona infantil de la Plaa Espanya, la rehabilitaci del Parc Cristo Obrero, la installaci d'un gran mural cermic en la zona degradada de la Font de la Fora, el prquing al costat del Mol de la Reixa, la reforma de la plaa Miguel Hernndez, el prquing i zona infantil en la plaa 8 de mar, la remodelaci del solar de la Serratella, la reforma del parc del carrer Cervantes i el mosaic per al tnel d'entrada a Onda que estan confeccionant els alumnes del Centre Ocupacional El Mol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana