Onda: Onda suma 1,7 milions de fons propis en ajudes als autnoms i plans per a incentivar l'economia local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197188_122695/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 27-01-2021
Onda suma 1,7 milions de fons propis en ajudes als autnoms i plans per a incentivar l'economia local

Des que es va decretar l'estat d'alarma davant la pandmia per Covid-19 l'Ajuntament d'Onda ha disposat un total d'1.734.489 euros en lnies d'ajudes per als autnoms, comerciants i hostalers aix com en plans per a incentivar l'economia local.

Aquestes xifres constaten que l'Ajuntament multiplica per quatre la inversi que la Generalitat t previst destinar a Onda, a travs del Pla Resistir, per a reactivar l'hostaleria i comer. A Onda no escatimarem recursos i esforos per a ajudar a alar-se als qui s'han quedat sense ingressos. Des del primer dia estem donant ajudes als *ondenses que el necessiten i aix continuarem fent-ho, ha apuntat l'alcaldessa *Carmina Ballester.

En el desglossament, un mili d'euros correspon al Pla d'Impuls als autnoms, sufragat 100% pel consistori, del qual s'han beneficiat 480 petits i mitjans empresaris locals que van haver de tancar els seus negocis o b els van mantindre oberts amb una gran reducci de la facturaci. D'altra banda, l'equip de govern de *Carmina Ballester reeditar el Pla Supera destinat a aquells establiments pblics que han hagut de tancar per quarantena, dotat amb 150.000 euros per a 2021.

El bo comercie s una altra de les mesures que Onda posar en marxa enguany, amb un pressupost de 250.000 euros, i sota l'objectiu de fomentar les compres en els comeros d'Onda a travs de vals descompte que pagar l'Ajuntament als vens.

Quant a les campanyes de foment del comer i l'hostaleria local, al costat del desenvolupament de l'aplicaci mbil Onda *Shopping i altres serveis posats en marxa com el de la digitalitzaci de les cartes dels bars i restaurants, el govern municipal porta invertits 160.000 euros.

Finalment, el consistori ha renovat els convenis de collaboraci anuals amb la patronal de l'hostaleria a la provncia, *Ashotur, i amb l'associaci de comerciants local Onda Centre Comercial per valor de 44.000 euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana