Onda: Onda mant l'aportaci a la Federaci de Barris en Festes per a millorar infraestructures i renovar material


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197495_122942/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 23-02-2021
Onda mant l'aportaci a la Federaci de Barris en Festes per a millorar infraestructures i renovar material

L'Ajuntament d'Onda ha revalidat el conveni anual que subscriu amb la Federaci de Barris en Festes malgrat que durant l'ltim any no s'ha celebrat cap festeig a causa de la pandmia. Aix, el govern municipal ha consensuat amb l'entitat que l'aportaci, que ascendeix a 58.600 euros, es destine a millorar les infraestructures propietat de les associacions, com *cadafales, barreres o calaixos, aix com per a renovar el material emprat en els festejos.

Aquesta subvenci s'emprava habitualment per a ajudar a sufragar les despeses per a l'adequat desenvolupament dels festejos, l'elaboraci dels programes de festes de cada barri i la coordinaci de les necessitats d'infraestructures, metges, ambulncies, veterinaris, assegurances i tcnics necessaris en aquesta mena d'esdeveniments.

Hem decidit mantindre aquestes ajudes perqu aix ens ho han demanat els barris i perqu entenem que s moment d'invertir i executar actuacions per a millorar la qualitat dels festejos quan la situaci ho permeta. Des de l'Ajuntament volem estar al seu costat perqu considerem que sn part activa per a mantindre la nostra identitat festiva i indispensables per a mantindre vives les nostres tradicions, ha destacat Mara Prada de Conflent, tinenta d'alcalde de Cultura i Festes.

Onda *Barri a *Barri
En parallel, cal recordar que l'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester, ha tornat a traure el seu despatx a les places de la ciutat per a reactivar la campanya d'escolta ciutadana Onda *barri a *barri i, aix, atendre de primera m les demandes dels vens. Aquesta iniciativa que va posar en marxa el govern municipal des de comenament de legislatura va quedar ajornada amb l'arribada de la pandmia i, ara, la primera edil ha decidit reactivar-la en format redut, amb un mxim de sis persones, i a l'aire lliure, complint alhora amb tots els protocols anti *Covid.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana