Onda: Ballester es compromet a continuar invertint en competitivitat i talent


 
La Plana al Dia | Onda | General | 19-03-2021
 

L'Ajuntament d'Onda continua ferm en la seua aposta per invertir en la millora de la competitivitat empresarial i a incentivar el talent local a travs de l'ambicis pla d'acci Onda Logistic. Aix, el govern municipal posa a la disposici de totes les empreses assentades a Onda els serveis gratuts de l'Oficina d'Acceleraci Empresarial, l'Agncia d'Inserci Laboral aix com les mltiples accions formatives que duu a terme per a millorar l'ocupabilitat dels ondencs, acompanyar a les companyies en el cam de l'emprenedoria i innovaci i cobrir les demandes d'ocupaci amb personal qualificat ondenc.

Aquesta estratgia se suma als avantatges fiscals que ha activat l'Ajuntament al costat del pla d'inversions municipal, per ms d'un mili d'euros, per a millorar els serveis en els 12 milions de metres quadrats de sl empresarial que disposa Onda i en la qual estan installades ms de 500 empreses. En total, el govern municipal destina un 10% del seu pressupost general al foment de l'ocupaci, la formaci i desenvolupament industrial. L'objectiu s afavorir l'expansi industrial a Onda i atraure noves oportunitats de negoci que deriven en ms ocupaci i ms qualitat de vida per als ondencs.

En aquest sentit, l'alcaldessa Carmina Ballester est duent a terme una ronda de reunions per les principals empreses ondenses per a escoltar les seues demandes, agilitar trmits i sumar sinergies de cara al creixement industrial i sostenible de la ciutat. Aix, aquest mateix mat Ballester, acompanyada pel regidor d'Hisenda i Ocupaci, Salvador Aguilella, ha pogut conixer de primera m la inversi i creixement de l'empresa *Fritta a Onda, pertanyent al grup Altadia, lder en el sector de fregides, esmalts, colors i negres i que ocupa ms de 3.600 persones en 19 pasos de tot el mn.

Volem ser-los tils i sumar tot el potencial de les nostres empreses als recursos de l'administraci per a crixer junts com a dest industrial i com a societat amb ms oportunitats d'ocupaci, qualitat de vida i serveis a la ciutadania, ha apuntat la primera edil.

75 noves llicncies

Com a xifra rellevant, cal apuntar que Onda suma en aquesta legislatura 75 llicncies per a reformar o construir noves naus industrials en els 12 polgons industrials de la ciutat. Totes aquestes obres sumen una inversi total de 59.237.669 euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana