Onda: Onda aprova una inversi de 385.300 euros per a dotar de ms recursos i millorar els serveis als clubs esportius


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197657_123065/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 19-03-2021
Onda aprova una inversi de 385.300 euros per a dotar de ms recursos i millorar els serveis als clubs esportius

L'Ajuntament d'Onda ha aprovat per Junta de Govern la majoria de convenis de collaboraci que t subscrit amb els clubs i entitats esportives de la ciutat, que sumen un total de 385.300 euros. Aquesta lnia de subvencions persegueix l'objectiu d'incentivar la realitzaci d'activitats durant l'any, dotar de ms recursos i millorar els serveis als clubs aix com fomentar els valors de l'esport entre la societat *ondense. En aquesta inversi tamb es contemplen les subvencions per concurrncia competitiva a altres associacions esportives per valor de 25.000 euros.

D'aquesta manera, el govern municipal avanar durant les prximes setmanes el 70% de l'import dels convenis amb 14 entitats esportives perqu puguen fer front a les seues despeses durant aquests primers mesos de l'any.

El teixit esportiu d'Onda s vital en el nostre present i futur per a millorar la qualitat de vida dels nostres vens i, per aix, no volem deixar-nos a cap club sense ajuda per a dur a terme les seues activitats, ha apuntat el regidor d'Esports, Jos Vicente Iserte.

D'altra banda, cal destacar que durant tots els mesos en qu les installacions municipals han roms tancades per la pandmia l'Ajuntament ha dut a terme treballs de manteniment per a tindre-les a punt en el moment en qu han pogut reobrir les seues portes.

Beques a esportistes ondencs
Una altra lnia de suport del govern municipal als esportistes *ondenses sn les beques a joves promeses i atletes d'elit que cada any convoca l'Ajuntament i ha ampliat un 20% respecte a l'any passat, invertint un total de 15.000 euros. En la passada edici, es van becar a 41 *ondenses de 13 disciplines diferents amb l'objectiu d'ajudar-los a desenvolupar la seua carrera i fer front a les despeses de viatges i material.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana