Onda: Onda Batega Cultura porta el millor humor amb els monlegs de Luis Piedrahita, Santi Rodriguez, Pablo Ibarburu i Valeria Ros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197677_123084/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 22-03-2021
Onda Batega Cultura porta el millor humor amb els monlegs de Luis Piedrahita, Santi Rodriguez, Pablo Ibarburu i Valeria Ros

Els coneguts cmics Luis Piedrahita, Santi Rodrguez, Pablo Ibarburu i Valeria Ros actuaran en el Teatre Mnaco d'Onda dins del cicle Humor al Mnaco que ha preparat la regidoria de Cultura en collaboraci amb BeMusic. Es tracta de quatre monologuistes de primer nivell que posaran el colof a la campanya Onda Batega Cultura que impulsa el govern municipal.

El cmic i mag Luis Piedrahta estrenar el prxim 7 de maig el cicle amb el seu espectacle s la meua paraula contra la meua, un monleg ple d'enginy i tendresa en el qual Luis analitza per qu ning est content amb el que li ha tocat. El segent a actuar al Mnaco ser, el 5 de juny, Pablo Ibarburu, qui s'estrena en solitari amb "L'hora de Pablo Ibarburu", un xou en el qual no faltaran les seues infames imitacions, les seues divertides ancdotes i la contnua exploraci de les seues confuses emocions. Les entrades a totes dues funcions es podran comprar a partir de dem en la web www.entradascastellon.com

Al setembre ser el torn de Valeria Ros, qui el segon dia de confinament es va assabentar que estava embarassada del seu ex i ac s quan va germinar la llavor de Mature, el seu nou espectacle de comdia. Mature s una reflexi sobre els aspectes que han marcat per a tota la vida a l'artista: el no saber dir que no; les contnues ficades de pota amb els homes; les seues fugides pel mn per a trobar-se a ella mateixa i l'enganxament a tot el que siga txic.

I, finalment, a l'octubre tancar el cicle Santi Rodrguez amb la seua obra Com a la casa d'un en cap lloc, a travs de la qual relata les seues experincies de viatges a l'estranger i com un es converteix en *guiri sense adonar-se.

En la presentaci de Humor al Mnaco la tinenta d'alcalde i responsable de l'rea de Cultura, Mara Prada de Conflent, ha destacat que posem al colof a la campanya Onda Batega Cultura amb aquest cicle de monlegs nic. Els ondencs tindran l'oportunitat de gaudir dels grans artistes del teatre i dels millors cmics del moment.

Hivern de Teatre

D'altra banda, cal recordar que Lolita Flores, Luis Mottola, Fernando Cayo, Cayetana Guilln Corb, Ayou El Hilali i Antonia Sant Joan seran els protagonistes, amb els seus espectacles, del cicle Hivern de Teatre que arranca dissabte que ve 30 d'abril amb l'obra Per tots els dus de Fernando Cayo.

Aquest cicle de teatre se suma a l'ambiciosa oferta cultural que ha posat en marxa l'Ajuntament d'Onda amb activitats per a totes les edats com el cicle d'obres teatrals infantils La Cassoleta o el cicle d'improvisaci teatral ImprOnda. Durant les prximes setmanes es presentar tamb el cicle de monlegs Humor al Mnaco.

Tamb cal destacar que el 2,3 i 4 d'abril els ondencs podran gaudir del musical Mamma Mia i el dissabte 10 d'abril el teatre Mnaco acollir l'pera preval de l'actor ondenc Vctor Palmero, Johnny Chico.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana