Onda: Onda rendir tribut a Alejandro Sanz amb el concert El que vaig ser s el que soc


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197720_123120/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 31-03-2021
Onda rendir tribut a Alejandro Sanz amb el concert El que vaig ser s el que soc

Els clssics i canons ms populars d'Alejandro Sanz seran els protagonistes d'una vesprada molt especial en la qual els ondencs i visitants podran gaudir del concert tribute El que vaig ser s el que soc. Aix, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Onda, ha organitzat aquest concert, emmarcat en la campanya Onda Batega Cultura, que se celebrar el dissabte 15 de maig, a les 19.30 h, en el Teatre Mnaco de la localitat.

Aquesta obra pretn ser el ms fidel possible als concerts originals d'Alejandro Sanz i est liderada per Fran Valenzuela, considerat l'nic cantant del panorama nacional que pot igualar la veu tan representativa d'Alejandro Sanz. Valenzuela es va donar a conixer en el programa La teua Cara No Em Sona Encara, on va imitar a grans artistes, entre els quals es trobava Alejandro Sanz. Tal va ser l'xit de la seua imitaci que va aconseguir que l'artista original li donara la seua enhorabona.

En el Teatre Mnaco estar acompanyat de grans msics consolidats com el bateria, ngel Olivares, que ha collaborat amb Mnica *Naranjo i Enrique Iglesias, en el baix estar Salva Lpez, qui ha treballat al costat de Cmplices i Diana Navarro, Isi Ruiz en la guitarra, que ha acompanyat en el seu recorregut a Pastora Soler, Gabriel Peso en els teclats, que ha format part de la banda de David Bisbal i Soraya Arnelas, i la cantant i ballarina, Evelyn Acosta, qui realitzar els cors.

Sobre aquest tema, la regidora de Cultura d'Onda, Mara Prada de Conflent, ha comentat que s un orgull que el nostre municipi aculla obres i espectacles de primer nivell perqu els ondencs i visitants gaudisquen de l'oci i la cultura de manera segura.

Les persones interessades a gaudir d'aquest concert, podran adquirir les seues entrades a partir del 14 d'abril, a les 12.00 h en entrades.onda.es, amb un preu de 5 per a empadronats i 7 per a no empadronats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana