Onda: Onda dona a conixer el seu patrimoni histric amb una original activitat d'arqueologia en famlia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197737_123134/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197737_123134/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 03-04-2021
Onda dona a conixer el seu patrimoni histric amb una original activitat d'arqueologia en famlia

Ondencs i visitants han pogut convertir-se en arquelegs per un dia, grcies a una original activitat que ha organitzat la regidoria de Turisme i Promoci Econmica de l'Ajuntament d'Onda, al costat de l'Oficina de Turisme, per a atraure visitants fins al Castell de les 300 Torres i dinamitzar el consum i la restauraci local.

Aix, les famlies han pogut descobrir els racons ms curiosos d'aquesta fortalesa del s. X, amb una activitat en la qual els ms xicotets han conegut de manera ldica la importncia d'estudiar els canvis que es produeixen en les societats a travs de les restes materials que es troben grcies a l'arqueologia, i els ms majors han recorregut el castell per a descobrir la seua increble histria.

Tal ha sigut l'xit d'aquesta activitat, que en tan sols 24 hores va esgotar totes les places disponibles. La regidora de Promoci Econmica i Turisme, Mara *Baila, ha destacat la importncia de crear aquestes activitats per a impulsar l'economia local i ha afegit: "Des d'aquest equip de govern continuem creant campanyes i activitats per a atraure visitants a la nostra ciutat i posar en valor el nostre patrimoni histric i cultural".

Activitats per a Setmana Santa

Cal destacar que l'Ajuntament d'Onda ha organitzat una ambiciosa programaci perqu turistes i vens puguen conixer Onda i la seua histria d'una manera diferent i divertida. Durant els dies 5, 10 i 15 d'abril, les visites teatralitzades recorreran el castell i el centre histric per a descobrir els racons ms peculiars de la localitat.

A ms, l'Oficina de Turisme ofereix dues rutes interpretatives per la naturalesa perqu el diumenge 4 d'abril, els visitants gaudisquen del paratge del Salvador amb la ruta a la pedra seca, i el dia 11 puguen participar en la ruta al Mirador del Sichar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana