Onda: Onda s'adhereix a la iniciativa 'Vils en flor' per a promoure el desenvolupament urb sostenible


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197742_123139/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 03-04-2021
Onda s'adhereix a la iniciativa 'Vils en flor' per a promoure el desenvolupament urb sostenible

L'Ajuntament d'Onda s'ha adherit a la iniciativa promoguda per l'Associaci professional de flors, plantes i tecnologia hortcola de la Comunitat Valenciana (Asfplant), 'Vils en flor', amb l'objectiu de posar en valor els espais verds, el desenvolupament urb sostenible i la conscienciaci ciutadana sobre l'entorn.

Aquesta iniciativa reconeix als municipis que destaquen per una actuaci constant i conscient en matria d'enjardinament, medi ambient i benestar. A ms de millorar el benestar, la iniciativa 'Vils en flor' tamb pretn impulsar la imatge dels municipis i els seus encants de cara a visitants i turistes, aix com generar espais de formaci i reflexi sobre la gesti sostenible, tenint en compte les relacions socials intergeneracionals.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoci Econmica de l'Ajuntament d'Onda, Mara Baila, ha destacat que "amb aquesta adhesi volem continuar apostant per tots els nostres espais naturals i millorar els espais urbans i la qualitat de vida dels vens".

Horts socials intergeneracionals
Cal destacar que l'Ajuntament d'Onda va aprovar una ordenana reguladora per a poder posar en marxa el programa d'Horts socials intergeneracionals, una iniciativa que naix amb la finalitat de crear sinergies entre joves i majors per a recuperar els sabers i tcniques dels majors sobre l'agricultura tradicional, i al seu torn, aprendre les tcniques ms modernes i innovadores que s'utilitzen en els cultius ecolgics, eficients i sostenibles.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana