Onda: Onda inverteix 40.000 euros per a dur a terme accions solidries, sanitries i educatives en pasos empobrits


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197853_123240/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 27-04-2021
Onda inverteix 40.000 euros per a dur a terme accions solidries, sanitries i educatives en pasos empobrits

L'Ajuntament d'Onda ha concedit una subvenci a cinc ONG del municipi perqu puguen desenvolupar projectes de cooperaci internacional en matria d'Educaci i en aspectes soci-sanitaris.

La suma total de la subvencions s de 40.000 euros que es divideixen entre els diferents projectes que es van presentar a la convocatria d'ajudes de cooperaci internacional per a 2021, amb l'objectiu com de millorar les condicions de vida de la poblaci en aquelles zones o pasos empobrits. Sn aquests collectius els que gestionen de manera directa els recursos econmics aprovats vinculats a la construcci d'infraestructures bsiques com a collegis o centres mdics.

Les ONG que es beneficiaran d'aquesta ajuda sn: Mans Unides, *KARIT- Solidaris per la Pau, Associaci *Quisqueya *ONGD, *Delwende- al servei de la vida i Creu Roja.

L'edil de Benestar Social, Famlia i Majors, scar Valero, ha declarat que Onda s un poble solidari que sempre est disposat a acostar el muscle per a ajudar als qui ms el necessiten.

Ajudes municipals

A nivell municipal, els Serveis Socials de l'Ajuntament han concedit un total de 771 prestacions durant l'any passat, amb una inversi total de 342.000 euros destinada a ajudar als *ondenses que van sollicitar suport en aquests moments difcils.

El govern municipal compleix aix amb el seu comproms, ratificat en el Pacte *Tots *per Onda, de reforar la cobertura dels serveis socials durant la pandmia i ampliar les ajudes a altres collectius fins ara oblidats, com les famlies monoparentals i celacs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana